Мята Posted July 11, 2021 Report Share Posted July 11, 2021 Якими мають бути розвиваючі іграшки? Що купувати дітям для цього? Меншій буде два роки, а старшому вже три з половиною. Link to comment Share on other sites More sharing options...
иРатка Posted July 11, 2021 Report Share Posted July 11, 2021 Та багато чого можна придбати. Я сину конструктори купувала. Для такого віку як ваші діти можна брати великоблочні будівельні та кубики. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Зарницин Posted July 11, 2021 Report Share Posted July 11, 2021 Для цього віку пірамідки можна взяти, Або сортери купити -вони є різні і можна підібрати хороший варіант. Вони навіть удвох гратись. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мариселла Posted July 11, 2021 Report Share Posted July 11, 2021 Ой, у нас стільки різних іграшок для розвитку. Але я зрозуміла одне -не треба їх мати багато. А купувати одну-дві і щоб діти ними грались, а наступні купувати вже після того, як потрібно буде знову якийсь навик отримати. Бо інакше увага розпорошується і толку від іграшок нема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Серёгин Posted July 11, 2021 Report Share Posted July 11, 2021 Згоден, що іграшок не потрібно багато, та вони мають бути якісні. Тому я теж вибираю те, що може зацікавити дитину користю, а не просто аби купити. У нас є різні цікаві дерев'яні розвиваючі іграшки https://totosha.com.ua/uk/g10776592-derevyannye-razvivayuschie-igrushki По-перше , це якість. По -друге, екологічність. Та й вони дуже цікаві. Є пальчиковий лабіринт, є логічна пірамідка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Заморская Спинка Posted December 10, 2021 Report Share Posted December 10, 2021 Сейчас куча магазинов с игрушками! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts