ЛюдасПа Posted March 27, 2020 Report Share Posted March 27, 2020 Всім привітики. Хочу поговорити з вами про освітлення дитячої. Які рівні світла повинні там бути - чи обов"язкова люстра, чи можна різні види світильниківі використовувати і цього буде достатньо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
МихаМиха Posted March 27, 2020 Report Share Posted March 27, 2020 Які хочете то так і й робіть. Можна всі на всякий випадок, щоб потім не добавляти, У нас всі - люстра, бра, настільна лампа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мята Posted March 27, 2020 Report Share Posted March 27, 2020 Я б робила всі види освітлення якщо є така можливість. Але використовуйте світлодіодні світильники або люстру такого типу - буде достатньо світла. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мариселла Posted March 27, 2020 Report Share Posted March 27, 2020 А у вас дитяча велика, вікно одне чи два? Просто від цього залежить кількість освітлювальних точок. У нас одне вікно і мало сонця. Тому зробили над робочою зоною точкові світильники и ще є настільна лампа. Загальне освітлення -люстра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
иРатка Posted March 27, 2020 Report Share Posted March 27, 2020 Моя думка - в дитячій потрібно різні види освітлення робити. Має бути люстра, має бути освітлення робочої зони дитини, має бути і освітлення біля спального місця, щоб дитина могла сама собі виключити, коли лягає спати. Наприклад, ось такі бра можна використати https://xn--4-ctbjvdtqk2j.com.ua/ua/bra-dlya-detskoj/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts